Tuesday, January 26, 2010

Kertas Kerja

Setakat ini aku ditugaskan untuk membuat 2 kertas kerja


1. Mengenai Program Terapi Bowling


Syukur pengetua sekolah telah meluluskan kertas kerja ni tanpa sebarang bantahan... Alhamdulillah kerana memahami keperluan kami di pihak PPKI SMK Machang Bubuk. Terima kasih juga kepada pihak Ampang SuperBowl, The Summit Bukit Mertajam yang meneruskan kerjasama dengan PPKI SMK Machang Bubuk. Kami amat menghargai diatas kerjasama memberi diskaun untuk harga sewa kasut bowling daripada RM2.oo kepada RM1.50 . Tidak lupa juga diatas pemberian free games selama 2 jam. InsyaAllah Program Terapi Bowling ni akan bermula pada hari Khamis 28 Januari 2010. Sudah pasti aku akan post serba sedikit laporan mengenai program ni ...InsyaAllah



2. Mengenai Projek Kebun Dalam Taman
Kertas kerja ini masih dalam proses untuk dimantapkan lagi. Terima kasih kepada Guru PPKI diatas kesudian memberi tunjuk ajar dan pandangan yang amat bernas dalam penyediaan kertas kerja ini. Semoga impian untuk mewujudkan Kebun Dalam Taman akan tercapai .... InsyaAllah

18 comments:

Anakkhas said...

assalammualaikom...

leman aku pun dalam kira2 nak buat program boling nie email aku kertas kerja hang nak buat contoh boleh boss?

LEMAN said...

boleh boss.... dah email pun... semoga dapat membantu... InsyaAllah

Pendidikan Khas SK Kg Jawa said...

ermm..sekali untuk persoalan yang ditimbul di fikiran saya..bagaimana cikgu minta peruntukkan untuk projek pertanian ni..sebab saya dah dua tahun pohon tapi belum dapat..saya nak buat projek pertanian menggunakan polibag..kalau boleh saya ingin minta pandangan cikgu dan sekiranya ada apa2 maklumat boleh cikgu tlg emelkan ke alamat emel PKBP saya...pkbpskkj@gmail.com..TQ

LEMAN said...

penggunaan wang pcg, selain inisitif dari guru n murid sendiri... bawa anak pokok... untuk dapat lebih info sila join himpunan blog pendidikan khas ni n jadi lah follower ni add
http://bloganakkhas.blogspot.com

Pendidikan Khas SK Kg Jawa said...

ermm..minta maaf la..saya terdelete kertas kerja kat emel pkbp..boleh tlg emelkan lagi sekali tak?..TQ

LEMAN said...

dah diemelkan seperti diminta

azmah said...

Assalamualaikum & Selamat berpuasa.
saya berminat dgn kertas kerja kebun dalam taman. idea yang menarik. boleh share x?
emel: nisyaya@gmail.com

Anonymous said...

salam cikgu...
saya ingin memohon kertas kerja terapi bowling cikgu utk buat rujukan.boleh ke?kalu boleh tlg emailkan di mazz_meh@yahoo.com
terima kasih cikgu...

Nik Siti Norhafizah said...

BOLEH TAK NAK MINTA KERTAS KERJA BOWLING. RASA2 MCM MENARIK JE UNTUK MURID2 PKIBP NI. LEH BUAT PANDUAN.

Nik Siti Norhafizah said...

assalamualaikum.

nak minta kertas kerja bowling. rasa2 mcm menarik je utk murid ppkibp ni.

Nik Siti Norhafizah said...

assalamualaikum..

saya guru PKiBP SK Ketengah Jaya II.
saya berminat dengan kertas kerja bowling tuan.Saya berminat untuk bawa murid pendidikan khas sekolah saya bermain bowling..harap tuan dapat membantu dalam kertas kerja bowling tuan..alamat email saya :niksitinorhafizah@gmail.com

Anonymous said...

en leman..saya syah dr MBS KL...boleh tak kalau saya nk buat rujukan kertas kerja bowling tue...

mr.airiel.hamka@gmail.com
- syah-

Anonymous said...

salam...ada x contoh kertas kerja terapi berkuda?

azrul said...

salam...bleh x klu sy nk tgk cth kertas kerja kebun 2?klu bleh email kt diqla_zila@yahoo.com....tq

Anonymous said...

cikgu...boleh tak nk minta kertas kerja prgram ini? emel ke nurdyra@yahoo.com
trima kasih cikgu

Wanie Aznan said...

salam..boleh x saya nak share kertas kerja terapi bowling tu...

ni email saya wanie_5354@yahoo.com

Wanie Aznan said...

hpe dapatlah share dengan saya ye kertas kerja tu untuk membolehkan saya bawak anak2 khas saya ke terapi bowling...

izni said...

Salam...hope blh share kertas kerja terapi boling for special students.sy kn organize bowling untuk murid skolah sy april ni.if u dont mind, ni emel sy..tengku_rujhan@yahoo.com